Slide backgroundnettisivut

KOTISIVUT

15

VUODEN

kokemuksella

Olemme keränneet referenssilistaamme erilaisia toteutuksia vuosien varrelta. Viidentoista (15) vuoden aikana valmiita töitä on kertynyt yli 400 sivustoa ja muita verkkopalveluita tuhansittain!

Laajempi lista löytyy täältä (pdf n. 8Mt)

Tilipalvelu Saarela

Tilipalvelu Saarela on Tuusulassa sijaitseva täyden palvelun tilitoimisto.

Tilipalvelu on ollut yritysten tukena jo 30 vuoden ajan. Palvelut kattavat mm. kirjanpidon, palkanlaskennan, veroneuvonnan sekä muut taloushallinnon palvelut. 

https://www.tilipalvelusaarela.fi/

Kauneuskeskus Ester

Olemme perustaneet Terve Paino -yhdistyksen, koska Suomessa on jo pitkään ollut  toinen tuhoisa epidemia. Maassamme on jo enemmän ylipainoisia kuin terveellisessä painossa olevia. Heidän joukossaan on 200 000 lasta.

https://www.tervepaino.fi/

Kauneuskeskus Ester

Kauneuskeskus Ester on nykyaikainen palvelukeidas Seinäjoen sydämessä. Yritys tarjoaa laadukkaita ja tuloksellisia kauneudenhoitopalveluita useiden vuosien ammattitaidolla. Laaja kauneushetkiä ostoksien parissa

https://www.ester.fi/

Eristeteollisuus

Rakennustuoteteollisuus RTT ry toimii rakennustuotteita valmistavien yritysten toimialayhdistyksenä. Eristeteollisuus kuuluu Rakennusmateriaalit -jaostoon, johon tällä hetkellä kuuluu 13 keskeistä rakennustuotteiden valmistajaa.

RTT:n Eristeteollisuus kokoaa sivustolleen oleelliset tiedot uudisrakennusten lämmöneristämiseen liittyvistä ajankohtaisista säädöshankkeista ja niiden taustatiedoista.

https://www.eristeteollisuus.fi

AP Suunnittelu Oy

AP Suunnittelu Oy on vuonna 2008 perustettu rakennusalan konsulttitoimisto, joka tarjoaa ammattitaitoista rakennesuunnittelupalvelua.

Laaja koulutus ja kokemus, nykyaikaisten suunnitteluohjelmien käyttö sekä vastuullisuus ja sitoutuminen toimeksiantoihin takaavat suunnitelmien hyvän laadun, sovitusta aikataulusta pitämisen, varmojen ja taloudellisien ratkaisujen valinnan ja lopuksi asiakkaan tyytyväisyyden.

https://www.ap-suunnittelu.com/

Suomen Gastronomien Seura

Suomen Gastronomien Seura ry on vuonna 1945 perustettu Suomen vanhin, yleisesti arvostettu ruokaseura, johon kuuluu nykyisin noin 300 jäsentä. Seuran perusti sodan jälkeen seitsemän hengen ryhmä elvyttämään ja nostamaan Suomen ruokahuoltoa, elintarvikkeiden laatua ja ruokakulttuuria yleensä. Elintarviketeollisuus, ravintola-ala ja Suomen Kulttuurirahasto lähtivät mukaan toimintaan heti alusta.

Seuran tarkoituksena on gastronomian vaaliminen ja kehittäminen maassamme, ruokakulttuurimme nostaminen ansaitsemaansa arvoon ja sen kansainvälisen tunnettuuden lisääminen.

https://www.gastronomit.fi/

Tixibowling

Laminaattiradat, automaattinen tuloslaskinjärjestelmä, hohtokeilausvalaistukset, bumperjärjestelmä kaikilla radoilla lapsille ja kahvion/baarin palvelut tekevät keilaamisesta entistä mukavampaa.
Keilahalli Tikkurila / Vantaa

https://www.tixibowling.fi/

Koli Cultura

Koli Cultura on investointikohde ja moderni luontomatkailukeskus, joka on valmistuneen asemakaavoituksen jälkeisessä suunnitteluvaiheessa. Tuleva keskus sijoittuu keskelle puhtainta suomalaista luontoa, Pohjois-Karjalan Lieksaan, aivan Kolin kansallispuiston kupeeseen. Se on täydellinen kohde matkailijoille, jotka arvostavat aitoja elämyksiä, monimuotoista luontoa ja ensiluokkaisia palveluita. Se on myös tuottoisa sijoitus tulevaisuuteen alueella, jonka kävijämäärät ovat jatkuvassa kasvussa. 

https://www.kolicultura.fi/

Cryon kylmähoito

CryoFogin (TM) hoito kohdistuu kolmeen eri terveyteen liittyvään alueeseen. Hyvinvoinnin osalta se vaikuttaa painon- ja kivunhallintaan, liikkuvuuteen, rentoutukseen, stressinhoitoon ja uniterapiaan. Urheilun osalta hoito auttaa voimaan, nopeuteen, koordinaatioon, keskittymiseen, vastustuskykyyn, tulehdustiloihin, allergioihin ja ylikunnon ehkäisyyn. 

https://www.kylmahoito.fi/

 

logo 2020 sylogo 2020 verkkopalveluita 15vlogo 2020 AA logo 2018 FIlogo 2020 Bisnode DB alhaisin riskiluokka 1 logo 2016suomen vahvimmat kotisivut

 

Ylös