PAINOTUOTTEET ja ESITTEET, LEHTIMAINOKSET JA TAITTOTYÖT

Esitesuunnittelut sekä yleiset taittotyöt suunnittelemme ja toteutamme painovalmiiksi originaaleiksi ja pyynnöstä nettiin sopivaan pdf- tai swf -muotoon.


PAINOTUOTTEET ja ESITTEET

Nythän on niin, ettei paperisilpusta päästy digitaalisesta vallankumouksesta huolimatta. Niinpä jatkamme painotuotteiden valmistamista, kunnes toisin määrätään.

Painotuotteiden suunnittelua on mm.:
käyntikortit, flyerit, kirjelomakkeet, kirjepaperit, esitteet, hinnastot, kuvastot ja muut julkaisut.


LEHTIMAINONTA

Lehtimainonta on kaikkein käytetyimpiä mainosmedioita. Erityyppiset lehdet ovat toistensa vastakohtia ja ääripäitä. Aikakausi- ja ammattilehtimainontaan uhrataan huomattavasti vaivaa ja varoja, sensijaan päivälehti- ja ilmaislehtimainontaan ei haluta lisätä mainoskuluja vaan tehdään kaikki itse.

Hyvä lehtimainos on aina hintansa väärtti,
huono huomataan ja se luo väärän mielikuvan koko yrityksestä.


TAITTOTYÖT

Edellä mainitut painotuotteet ja lehtimainonta syntyvät ideoinnin ja taittotyön tuloksena. Ideointi voi olla ryhmätyötä, mutta taitto- ja asemointityö on usein yksinäistä puurtamista, jossa tarkkuus ja oivallukset ovat valttia.


DIGITAALISET TALLENNUSTYÖT

Kun painotyö tai mainos on syntynyt on siitä hyvä tehdä versio, jota voi jakaa verkossa. Liian raskaaksi jätetty PDF -aineistokoko voi johtaa siihen, ettei sitä halutakaan ladata.

 

Kysy lisää, soita 044 0100 826 tai lähetä spostia [email protected] tai täytä lomake.

 

Jaa somessa:

verkkopalveluita 15v

valittajatunnus FI 175

 

logo 2020 sylogo 2020 verkkopalveluita 15vlogo 2020 AA logo 2018 FIlogo 2020 Bisnode DB alhaisin riskiluokka 1 logo 2016suomen vahvimmat kotisivut

 

Ylös